Fokkerij/Verkoop/Import Zwitserse Freibergers

Door onze rechtstreekse contacten met Zwitserland zijn wij gespecialiseerd in de import en verkoop van Freibergers.

Wij hebben regelmatig rechtstreeks uit Zwitserland fijne paarden te koop, en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Momenteel te koop:

2 prachtige en lieve Freiberger hengstveulens: Lex en Lux (allebei van de hengst Lugari). Ontzettend leuke en vriendelijke veulens (geboren op 6 april en 2 mei). Worden mooie paarden met prachtige hoofdjes met een 10+ voor hun karakter!

Binnenkort in Nederland:

Carlo: een ex-militairpaard, prachtige blonde vosruin van 13 jaar. Carlo is zeer betrouwbaar in zowel enkel- als dubbelspan en onder zadel. Hij is mooi, sterk, gezond en mega cool.

Shane: een hele lieve 5-jarige bruine merrie van ca. 1.53 mtr. Shane is een echte schat, heel braaf met een rustig karakter. Ze is fijn onder zadel, lekker relaxed, niet kijkerig of schrikachtig.

Alaska: een fantastische 7 jarige bruine merrie, zowel onder zadel als aangespannen. Alaska heeft afgelopen voorjaar een mooi hengstveulen gekregen, Achilles, van de hengst Lugari. Ze is nu ook drachtig (van Niro), en komt naar Nederland als haar veulen is geboren en groot genoeg is. Het duurt dus nog wel even, maar ze is zeker de moeite waard!

Achilles: het veulen van Alaska, mooi, groot en ontzettend relaxed. Achilles lijkt ontzettend veel op Lex; ze kunnen zo samen in het 2-span (als ze wat groter zijn natuurlijk).

Informeert u gerust eens vrijblijvend naar onze paarden en onze werkwijze.

Kijk voor extra filmpjes eens op ons youtube kanaal

 http://www.youtube.com/channel/UCqFZ9vqAWSzpo0fjTlTY9QA