Fokkerij/Verkoop/Import Zwitserse Freibergers

Door onze rechtstreekse contacten met Zwitserland zijn wij gespecialiseerd in de import en verkoop van Freibergers.

Wij hebben regelmatig rechtstreeks uit Zwitserland fijne paarden te koop, en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Momenteel te koop:

4 prachtige en lieve Freiberger hengstveulens: Lex, Lux, Achilles en Fidi. Lex, Lux en Achilles zijn van de hengst Lugari, en  de donkerbruine Fidi is van de hengst Niro . Ontzettend leuke en mensvriendelijke veulens, zeer makkelijk in de omgang. Worden mooie paarden met prachtige hoofdjes met een 10+ voor hun karakter!

Heaven – Antares: hét dressuurpaard onder de Freibergers: mooi, groot, lief en heel goed bewegend onder zadel. Heaven wordt 5 jaar, is ca. 1.62 mtr en heeft een ontzettend open en mensgericht karakter. Naast een fijn dressuurpaard is Heaven ook heerlijk om bosritten mee te maken. Echt een vriend voor het leven!

Lascar, een ex-militairpaard, ruin, 1.56 mtr, 13 jaar en zeer ervaren onder zadel en aangespannen. Mooi sterk en gezond paard, onverschrokken en betrouwbaar! Heel lief in de omgang, echt een fijn paard.

Rikardo, de alleskunner. Rikardo is een zeer ervaren all-round paard, van moederskant Pools, van vaderskant Nederlands (Pools paspoort). Een prachtige schimmelruin van 10 jaar oud, 1.63 mtr., een echte professor. Hij is zeer fijn te rijden, zowel dressuur als springen (opa is de bekende springhengst Guidam), en aangespannen. Ook superfijn als bospaard! Kan iedereen zo mee wegrijden.

Informeert u gerust eens vrijblijvend naar onze paarden en onze werkwijze.

Kijk voor extra filmpjes eens op ons youtube kanaal

 http://www.youtube.com/channel/UCqFZ9vqAWSzpo0fjTlTY9QA