Fokkerij/Verkoop/Import Zwitserse Freibergers

Door onze rechtstreekse contacten met Zwitserland zijn wij gespecialiseerd in de import en verkoop van Freibergers.

Wij hebben regelmatig rechtstreeks uit Zwitserland fijne paarden te koop, en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Momenteel te koop:

Miss Melody, een zeer lieve en betrouwbare merrie van 4 jaar oud, en ca. 1.55 mtr. Afstamming: Vol de Nuit x Euro. Miss Melody is zeer goed voor de kar, zowel in enkel- als dubbelspan. Uiteraard is ze ook onder zadel gereden, hoewel ze het laatste half jaar alleen aangespannen is geweest. Ze is professioneel opgeleid en is écht braaf!

Melody heeft op dit moment nog een veulen; ze mag in juni naar een nieuwe eigenaar.

Lascar du Clos-rapon: een hele knappe en lieve 4-jarige Freiberger ruin, donkerbruin met 4 witte voeten, ca. 1.54 mtr (zal zeker nog groeien). Hij is zowel aangespannen als onder zadel gereden. Natuurlijk moet hij nog kilometers maken, maar hij is heel braaf en leergierig. Ook braaf buiten! Een leuk all-round paard, ook zeker geschikt voor de sport!

Morena: een prachtige bruine merrie van 13 jaar oud, ca. 1.56 mtr. Morena is zowel aangespannen als onder zadel, en kan heel goed bewegen. Ze is sociaal en lief in de omgang, zowel met mensen als met andere paarden.  Een leuk paard, om leuke dingen mee te doen!

4 prachtige en lieve Freiberger hengstveulens: Lex, Lux, Achilles en Fidi. Lex, Lux en Achilles zijn van de hengst Lugari, en  de donkerbruine Fidi is van de hengst Niro . Ontzettend leuke en mensvriendelijke veulens, zeer makkelijk in de omgang. Worden mooie paarden met prachtige hoofdjes met een 10+ voor hun karakter!

Binnenkort in Nederland: 

Mignonne: een prachtige opvallende en elegante 6-jarige vosmerrie met 4 hoge witte benen en ca. 1.56 mtr . Ze is zowel onder zadel als aangespannen, kan goed bewegen en springen. Een ontzettend sociaal en mensgericht paard, ook lief met kinderen. Kortom, een heel all-round paard met veel potentie!

Hagate: een mooie brave vosmerrie van 5 jaar oud, zowel aangespannen als onder zadel heel betrouwbaar en ervaren (met name aangespannen heeft ze veel ervaring). Ze is ruim 1.57 mtr, mooi groot en sterk gebouwd. Een fijn paard met een prachtige oogopslag.

Kijk voor filmpjes eens op ons youtube kanaal:

 http://www.youtube.com/channel/UCqFZ9vqAWSzpo0fjTlTY9QA