Freiberger International: Import en Verkoop Zwitserse Freibergers

Door onze rechtstreekse contacten met Zwitserland zijn wij gespecialiseerd in de import en verkoop van Freibergers.

Wij hebben regelmatig rechtstreeks uit Zwitserland fijne paarden te koop, en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Momenteel te koop:

Hagate, een mooie sterke vosmerrie van 5 jaar oud en ca. 1.57 mtr. Afstamming: Littoral x Vidocq (9 generaties zuivere Freiberger!). Hagate is een mooie verschijning, erg braaf met een cool karakter, zowel onder zadel als aangespannen. Heel lief in de omgang, sociaal met andere paarden.

Lina, een prachtige 4-jarige bruine merrie van ca. 1.59 mtr. Afstamming: Nielsen x Camillo. Lina had als veulen al zeer goede cijfers (8-8-8), en ook de Feldtest heeft ze vorig jaar met zeer goede cijfers gehaald (zowel voor het rijden als aangespannen een 8). Ze heeft een lief karakter, is erg braaf, en zou een heel mooi span vormen met haar moeder Lara, die binnenkort naar Nederland komt.

 

Lascar du Clos-rapon: een hele knappe en lieve 4-jarige Freiberger ruin, donkerbruin met 4 witte voeten, ca. 1.54 mtr (zal zeker nog groeien). Afstamming: Lingo x Lucky Boy. Lascar is zowel aangespannen als onder zadel gereden. Natuurlijk moet hij nog kilometers maken, maar hij is heel braaf en leergierig. Ook braaf buiten! Een leuk all-round paard, ook zeker geschikt voor de sport!

4 prachtige en lieve Freiberger jaarling ruinen: Lex, Lux, Achilles en Fidi. Lex, Lux en Achilles zijn van de hengst Lugari, en  de donkerbruine Fidi is van de hengst Niro . Ontzettend leuke en mensvriendelijke veulens, zeer makkelijk in de omgang. Worden mooie paarden met prachtige hoofdjes met een 10+ voor hun karakter!

Binnenkort in Nederland:

Lara: een superbrave 11-jarige bruine merrie (de moeder van Lina), zowel aangespannen als onder zadel. Lara is ca. 1.57 mtr, en heel lief in de omgang. Ook gewend aan kleine kinderen op haar rug!

Armani: een stoere bruine ruin van 4 jaar oud, mooi groot en mega-cool! Armani is een superfijn paard voor buitenritten (zie foto in het water), heel braaf in de omgang.