Fokkerij/Verkoop/Import Zwitserse Freibergers

Door onze rechtstreekse contacten met Zwitserland zijn wij gespecialiseerd in de import en verkoop van Freibergers.

Wij hebben regelmatig rechtstreeks uit Zwitserland fijne paarden te koop, en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Momenteel te koop:

Rio PBM, een prachtige Freiberger ruin van bijna 9 jaar oud en ca. 1.62 mtr. Afstamming is Ramzy x Calvaro, uit een Classe B elite merrie.  Rio heeft een geweldige uitstraling, en is zowel onder zadel als aangespannen zeer braaf en fijn te rijden. Hij heeft alles in zich: mooi, lief, groot, braaf, kortom, een absolute topper.

Noblesse, een hele mooie opvallende blonde vosmerrie van bijna 10 jaar oud, ca. 1.52 mtr. Afstamming: Nectar II x Hollywood. Noblesse is een fijne en makkelijke merrie om te rijden. Ze is ook heel braaf voor de kar (vorige week in Zwitserland nog voor de kar gelopen), maar heeft hier iets minder ervaring in dan onder zadel. Noblesse is heel fijn buiten te rijden, maar zou ook zeker niet misstaan in de dressuurring.

Kira, een leuke en coole merrie van 1.50 mtr, bijna 9 jaar oud.  Afstamming is Lambado uit Cora, een zeer goede en betrouwbare fokmerrie. Kira is een ontzettend leuk paardje, kan zowel onder zadel als voor de kar, en is lekker relaxed, zonder saai te zijn.

Miss Melody, een zeer lieve en betrouwbare merrie van 4 jaar oud, en ca. 1.55 mtr. Afstamming: Vol de Nuit x Euro. Miss Melody is zeer goed voor de kar, zowel in enkel- als dubbelspan. Uiteraard is ze ook onder zadel gereden, hoewel ze het laatste half jaar alleen aangespannen is geweest. Ze is professioneel opgeleid en is écht braaf!

Melody heeft op dit moment nog een prachtig hengstveulen van 6 weken oud; ze kunnen eventueel samen verkocht worden.

4 prachtige en lieve Freiberger hengstveulens: Lex, Lux, Achilles en Fidi. Lex, Lux en Achilles zijn van de hengst Lugari, en  de donkerbruine Fidi is van de hengst Niro . Ontzettend leuke en mensvriendelijke veulens, zeer makkelijk in de omgang. Worden mooie paarden met prachtige hoofdjes met een 10+ voor hun karakter!

Kijk voor extra filmpjes eens op ons youtube kanaal:

 http://www.youtube.com/channel/UCqFZ9vqAWSzpo0fjTlTY9QA